AnaSayfa / Genel / Kahve falında okulda top oynamak

Kahve falında okulda top oynamak

Kahve falında okulda top oynamak dikkat çekeceğine, içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, sıkıntılarını atlatacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında okulda top oynamak gördüyseniz:

  • Belli durumların asıl doğasını yakalamak veya gerçekleri görmek için daha fazla çalışmanız gerekebilir.

Kahve falında okulda top oynamak eşit davranılacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine delalet eder.

Kahve falında halı sahada top oynamak çocuk sahibi olunacağına, gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına yorulur.

Kahve falında yeşillikte top oynamak yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, acı veren durumların vuku bulacağına inanılır.

Kahve falında ormanda top oynamak iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tek başına top oynamak pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında karanlıkta top oynamak zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında top oynamak kazancının tükenmeyeceğine, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suda top oynamak kapanan bütün kapıların açılacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir