AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği kişinin elini tutmak

Kahve falında sevdiği kişinin elini tutmak

Kahve falında sevdiği kişinin elini tutmak sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, hayır getirecek işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişinin elini tutmak gördüyseniz:

  • Hayallerinizi ne pahasına olursa olsun gerçekleştirme konusunda kararlı görünüyorsunuz.

Kahve falında sevdiğinin kişinin elini tutmak unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin elini tutmak işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğiniz kişinin elini tutmak kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği kişinin elini tutmak daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir kişinin elini tutmak zorlukları teker teker aşacağına, kazancının ve canın güvence altında olacağına işarettir.

Kahve falında küs olduğun kişinin elini tutmak hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, geleceğinin parlak olacağına alamet eder.

Kahve falında aşık olduğu kişinin elini tutmak çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında aşık olduğun kişinin elini tutmak mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir