AnaSayfa / Genel / Kahve falında hoşlandığı kişinin elini tutmak

Kahve falında hoşlandığı kişinin elini tutmak

Kahve falında hoşlandığı kişinin elini tutmak yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine işarettir.

Kahve falında hoşlandığı kişinin elini tutmak gördüyseniz:

  • Ortamı netleştirebilmek için doğru sorular sormak veya doğru cevaplar vermek gerekebilir.

Kahve falında hoşlandığı kişinin elini tutmak kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında hoşlandıgın kişinin elini tutmak başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine işaret eder.

Kahve falında hoşlandığın birinin elini tutmak çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hoşlandığı kızın elini tutmak herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine inanılır.

Kahve falında hoşlandığın kızın elini tutmak yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına alamet eder.

Kahve falında hoşlandığının elini tutmak eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın erkeğin elini tutmak diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına yorulur.

Kahve falında hoşlandığı erkeğin elini tutmak aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir