AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının zayıfladığını görmek

Kahve falında arkadaşının zayıfladığını görmek

Kahve falında arkadaşının zayıfladığını görmek çok büyük atılımlar yapacağına, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, işlerinin tutacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, her işten alnının akıyla çıkmaya, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, büyük paralar kazanacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının zayıfladığını gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işler veya maddi içerikli konular giderek daha karışık bir hal almaya başlayabilir.

Kahve falında arkadaşının çok zayıfladığını görmek bir daha kopmayacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşın zayıfladığını görmek yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşının zayıfladığını görmek yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine, kısmetinin her zaman açık olacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının zayıfladığını görmek dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine işaret eder.

Kahve falında bir kimsenin zayıfladığını görmek çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine inanılır.

Kahve falında annenin zayıfladığını görmek başına uğursuz olayların geleceğine, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine işarettir.

Kahve falında çocuğun zayıfladığını görmek iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında bir insanın zayıfladığını görmek geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir