AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının çok zayıfladığını görmek

Kahve falında arkadaşının çok zayıfladığını görmek

Kahve falında arkadaşının çok zayıfladığını görmek rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşının çok zayıfladığını gördüyseniz:

  • Yaptığınız işleri dikkatle ele almalı, yanlış yapacak yer bırakmamalısınız.

Kahve falında bir arkadaşının zayıfladığını görmek fal sahibinin her muradının gerçek olacağına, hayatının yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşının zayıfladığını görmek başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşının çok zayıfladığını görmek falı kapatan kişinin hevesinin kursağında kalacağına, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşın zayıfladığını görmek belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka birinin zayıfladığını görmek işlerin günden güne bozulacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine alamet eder.

Kahve falında şişman birinin zayıfladığını görmek atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgilinin zayıfladığını görmek her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının zayıfladığını görmek maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir