AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının zayıfladığını görmek

Kahve falında başkasının zayıfladığını görmek

Kahve falında başkasının zayıfladığını görmek dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, elini eteğini hayattan çekeceğine, tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine, kişinin adeta gençleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının zayıfladığını gördüyseniz:

  • Aile çevrenizde ufak tefek sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında zayıflamak güzelleşmek çok mutlu edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına delalet eder.

Kahve falında çocuğun zayıfladığını görmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kendini zayıfladığını görmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında oğlunun zayıfladığını görmek emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında zayıfladığını görmek eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında akrabanın zayıfladığını görmek büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin çok zayıfladığını görmek zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında kocasının zayıfladığını görmek işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, borçlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir