AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin yüzünde sivilce görmek

Kahve falında sevdiğinin yüzünde sivilce görmek

Kahve falında sevdiğinin yüzünde sivilce görmek karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğinin yüzünde sivilce gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında sevdiğinin yüzünde sivilce görmek yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına delalet eder.

Kahve falında birinin yüzünde sivilce görmek akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına alamet eder.

Kahve falında yüzümde sivilce görmek toparlanacağına, ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin yüzünde sivilce görmek kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzün sivilcelenmesini görmek doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına delalettir.

Kahve falında yüzünü sivilce görmek mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, onlara değer vereceğine işaret eder.

Kahve falında yüzünde sivilceler çıktığını görmek geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına inanılır.

Kahve falında yüzünde sivilce patlatmak yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, başarılı bir kişi olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir