AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakta kelepçe görmek

Kahve falında ayakta kelepçe görmek

Kahve falında ayakta kelepçe görmek kendisine olan güvenin artacağına, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında ayakta kelepçe gördüyseniz:

  • Karşılaşabileceğiniz sorunları kaçınılmaz olarak kabul edebilirseniz fazla zarar görmeden sıyrılabilirsiniz.

Kahve falında ayakta kelepçe görmek aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında polis kelepçesi görmek sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kelepçeli olmak aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, eldeki imkanların giderek azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırık kelepçe görmek sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ellerinin kelepçelendiğini görmek umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, fal sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine yorulur.

Kahve falında birisine kelepçe takmak zorlukların ve çilelerin azalacağına, maddi olarak kolaylık içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kelepçeli insan görmek her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kelepçe vurulmak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir