AnaSayfa / Genel / Kahve falında kelepçe vurulmak

Kahve falında kelepçe vurulmak

Kahve falında kelepçe vurulmak yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına yorulur.

Kahve falında kelepçe vurulmak gördüyseniz:

  • Bir iş birliğinizde ipleri elinizde tutmanız gerekiyor.

Kahve falında kelepçe vurulmak sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında elleri kelepçeli birini görmek işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, iyi halinin kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında kardeşini kelepçeli görmek gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kelepçe bilezik görmek görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına delalettir.

Kahve falında eli kelepçeli birini görmek ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında altın kelepçe bilezik görmek girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oğlunu kelepçeli görmek mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kelepçeden kurtulduğunu görmek kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir