AnaSayfa / Genel / Kahve falında kelepçeli olmak

Kahve falında kelepçeli olmak

Kahve falında kelepçeli olmak kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kelepçeli olmak gördüyseniz:

  • İlgi alanınıza giren konularda hızla ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında arkadaşını kelepçeli görmek iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında eli kelepçeli görmek bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kelepçe açmak elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında altın kelepçe takmak maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine delalettir.

Kahve falında kelepçeli altın bilezik görmek kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, mutlu olmanın yollarını bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kelepçe takılmak kötü ve zor günler yaşayacağına, büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğini kelepçeli görmek iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına rivayet eder.

Kahve falında altın kelepçe görmek borçların hafifleyeceğine, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir