AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisine kelepçe takmak

Kahve falında birisine kelepçe takmak

Kahve falında birisine kelepçe takmak hafifleyeceğine, başarılı olacağına, daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, malvarlığının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birisine kelepçe takmak gördüyseniz:

  • Konuşmalara başlamadan önce aklınızda bulunmasında fayda var.

Kahve falında altın kelepçe takmak çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kelepçe takmak kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına inanılır.

Kahve falında birisine kelepçe takmak iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına alamet eder.

Kahve falında birine kelepçe takmak aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında başkasına kelepçe takmak çok bereketli zamanlar geçireceğine, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına delalet eder.

Kahve falında koluna kelepçe takmak şifaya kavuşacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ellerinin kelepçelendiğini görmek parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine yorulur.

Kahve falında kelepçe açmak yalnız olmadığı için çok sevineceğine, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir