AnaSayfa / Genel / Kahve falında polis kelepçesi görmek

Kahve falında polis kelepçesi görmek

Kahve falında polis kelepçesi görmek bunalıma düşeceğine, yepyeni projelerle uğraşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, maneviyata daha çok önem verileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında polis kelepçesi gördüyseniz:

  • İş hayatınızla ilgili bir yenilik ilgi çekici olabilir.

Kahve falında polis tarafından kelepçelenmek sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında polis kelepçesi görmek fal sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında polis ve kelepçe görmek borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına inanılır.

Kahve falında başkasına kelepçe takmak yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koluna kelepçe takıldığını görmek başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kelepçe kırmak Kuran hafızı olmaya yorumlanan fal, kişinin ehli sünnete dikkat ettiğine ve hayatını İslami kurallara uygun yaşadığına, ailesine verdiği değeri her zaman gösterdiği gibi, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, çok büyük kısmetler kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasını kelepçeli görmek hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına işarettir.

Kahve falında kelepçe bilezik görmek bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir