AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık kelepçe görmek

Kahve falında kırık kelepçe görmek

Kahve falında kırık kelepçe görmek iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, yüksek mertebeye geleceğine, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırık kelepçe gördüyseniz:

  • İlerlediğiniz yönün farkındasınız.

Kahve falında kırık kelepçe görmek işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına inanılır.

Kahve falında kelepçeli birini görmek yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, aile içinde husumet gelişeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elinin kelepçelendiğini görmek yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, ancak daha sonara falı kapatan kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kelepçe görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasını kelepçeli görmek dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına alamet eder.

Kahve falında ayakta kelepçe görmek sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına delalet eder.

Kahve falında polis tarafından kelepçelenmek çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğini kelepçeli görmek işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir