AnaSayfa / Genel / Kahve falında kelepçeli insan görmek

Kahve falında kelepçeli insan görmek

Kahve falında kelepçeli insan görmek başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, birçok iş kapısının açılacağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine inanılır.

Kahve falında kelepçeli insan gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirleri görmezden gelmemelisiniz.

Kahve falında kelepçeli insan görmek hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kolunda kelepçe görmek dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında birinin kelepçelendiğini görmek vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kelepçeli birini görmek ayıplı yolara sapacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasına kelepçe takıldığını görmek dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine kelepçe takmak kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, bereketin ve verimin çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında oğlunu kelepçeli görmek ticaretinin hızlanacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında birine kelepçe takıldığını görmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, eline geçen kazancı boşa harcayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir