AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin telefon numarasını görmek

Kahve falında sevdiğinin telefon numarasını görmek

Kahve falında sevdiğinin telefon numarasını görmek bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, dininden vazgeçmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, iyi şartlarda yaşayacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinin telefon numarasını gördüyseniz:

  • Yapılan şeyler konusunda şikayet etmek yerine yardımcı olmayı teklif etmelisiniz.

Kahve falında sevdiğinin telefon numarasını görmek zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, başarılarını ispat edeceğine inanılır.

Kahve falında birinin telefon numarasını görmek çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, içine düşen fesada yeniliceğine tabir olunur.

Kahve falında kızdan telefon numarası almak var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında telefon numarası görmek iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden telefon numarası almak eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, işlerin devam edeceğine delalettir.

Kahve falında birisine telefon numarası vermek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine delalettir.

Kahve falında telefon numarası almak yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına rivayet eder.

Kahve falında telefon numarası söylemek ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir