AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden telefon numarası almak

Kahve falında birinden telefon numarası almak

Kahve falında birinden telefon numarası almak moralsiz ve düşünceli olacağına, iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden telefon numarası almak gördüyseniz:

  • Maddi gelişmelerin istediğiniz gibi olmadığının veya önceki harcamalarınız nedeniyle kısıtlandığınızın farkına varabilirsiniz.

Kahve falında cep telefonu numarası görmek kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında telefon numarası yazmak hayır ve bereketin artmasına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinden telefon numarası almak yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında telefon numarası söylemek sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına, alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine işarettir.

Kahve falında birinin telefon numarasını görmek keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliden telefon numarası almak rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında telefonda numara görmek bahtının güzelleşeceğine, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında telefon numarası aldığını görmek çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir