AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisine telefon numarası vermek

Kahve falında birisine telefon numarası vermek

Kahve falında birisine telefon numarası vermek hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine, dertlerinin dermanını bulacağına, evlatlarının hayrını göreceğine, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, eline geçen kazancı daha da arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına tabir olunur.

Kahve falında birisine telefon numarası vermek gördüyseniz:

  • İpuçlarını takip ederek kördüğüm haline gelmiş olayları biraz olsun çözebilirsiniz.

Kahve falında cep telefonu numarası görmek büyük bir özgüven kazanılacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliden telefon numarası almak bir konuda destek alacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına rivayet eder.

Kahve falında telefon numarasını vermek uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, saygın biri haline geleceğine inanılır.

Kahve falında telefon numarası ezberlemek gün sayacağına, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına delalettir.

Kahve falında birinden telefon numarası almak büyük tartışmaların yapılacağına, kazancının ve canın güvence altında olacağına alamet eder.

Kahve falında telefon numarası istemek maddi olarak üstünlük elde edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına inanılır.

Kahve falında birine telefon numarası vermek elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, umutlarını yitireceğine işarettir.

Kahve falında telefon numarası söylemek bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir