AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakta idrar yapmak

Kahve falında ayakta idrar yapmak

Kahve falında ayakta idrar yapmak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, rahat edeceğine, hedeflerinin gerçekleşeceğine, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına delalet eder.

Kahve falında ayakta idrar yapmak gördüyseniz:

  • Zaten tamamen kontrolu alamamıştınız sonra iyiden iyiye kaybediyorsunuz.

Kahve falında ayakta idrar yapmak düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakta büyük abdestini yapmak kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakta çiş yapmak malını ve canını emniyete alacağına, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakta tuvalet yapmak ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına, hayatının ve planlarının bozulacağına işaret eder.

Kahve falında ayakta yolculuk yapmak atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına inanılır.

Kahve falında ayakta banyo yapmak yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında ayakta çişini yapmak kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında ayakta kaka yapmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir