AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakta büyük abdestini yapmak

Kahve falında ayakta büyük abdestini yapmak

Kahve falında ayakta büyük abdestini yapmak kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında ayakta büyük abdestini yapmak gördüyseniz:

  • Hiç ummadığınız kişiler sizi engellemeye ya da yolunuza çıkmaya çalışabilir.

Kahve falında ayakta büyük abdestini yapmak kendisine fırsatlar yaratacağına, hainlik yapacağına delalet eder.

Kahve falında ayakta küçük abdestini yapmak sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına delalettir.

Kahve falında pantolonuna büyük abdest yapmak yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük abdestini eve yapmak maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına inanılır.

Kahve falında camide büyük abdest yapmak küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında üzerine büyük abdestini yapmak tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tuvalete büyük abdest yapmak maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, yüksek bir makama geleceğine inanılır.

Kahve falında büyük abdestini tuvalete yapmak aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine, günahlarının affedileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir