AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakta yolculuk yapmak

Kahve falında ayakta yolculuk yapmak

Kahve falında ayakta yolculuk yapmak insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına, ibadete ağırlık verileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, hedefine çok kolay ulaşacağına, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında ayakta yolculuk yapmak gördüyseniz:

  • Yaratıcı ya da eğlenceli aktiviteler ilginç alternatiflerle karşılaşmanızı sağlayabilir.

Kahve falında ayakta yolculuk yapmak Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, başarıyla geleceğine delalettir.

Kahve falında ayakta yolculuk etmek dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayakta küçük abdestini yapmak kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayakta idrar yapmak yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında ayakta tuvaletini yapmak bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine işarettir.

Kahve falında ayakta doğum yapmak onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine inanılır.

Kahve falında ayakta kaka yapmak sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine yorulur.

Kahve falında ayakta çişini yapmak yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir