AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakta banyo yapmak

Kahve falında ayakta banyo yapmak

Kahve falında ayakta banyo yapmak sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, satışların düşeceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine, endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına, kazancının yerine gelmesine rivayet eder.

Kahve falında ayakta banyo yapmak gördüyseniz:

  • Jest veya yardım beklentiniz olan kişiler varsa, talep etmekten çekinmemelisiniz.

Kahve falında ayakta banyo yapmak işsiz ve aşsız kalmayacağına, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında ayakta yolculuk yapmak ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, üzgün ve karamsar olacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakta tuvalet yapmak mallarının da hayırlı olacağına, yaralarına da merhem olacağına delalettir.

Kahve falında ayakta kaka yapmak rızkın çoğalacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında ayakta doğum yapmak sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına inanılır.

Kahve falında ayakta küçük abdestini yapmak isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayakta çişini yapmak bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına delalettir.

Kahve falında ayakta büyük abdestini yapmak karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, çok yüklü kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir