AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakta çişini yapmak

Kahve falında ayakta çişini yapmak

Kahve falında ayakta çişini yapmak çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında ayakta çişini yapmak gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi geliştirmek veya evinizde bazı değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında ayakta çişini yapmak uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında ayakta çiş yapmak hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, sıkıntılı durumlar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında ayakta çiş etmek moralinin ve sağlığının da bozulacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayakta küçük abdestini yapmak bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine işaret eder.

Kahve falında ayakta tuvalet yapmak neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayakta doğum yapmak karşısına kötü insanlar çıkacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine yorulur.

Kahve falında ayakta büyük abdestini yapmak insanların hayır dualarını alacağına, hedeflerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakta idrar yapmak verilen bütün emeklerin heba olacağına, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir