AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakta tuvalet yapmak

Kahve falında ayakta tuvalet yapmak

Kahve falında ayakta tuvalet yapmak ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, maddi konularda kayıplar olacağına inanılır.

Kahve falında ayakta tuvalet yapmak gördüyseniz:

  • Koşullar partnerimizle, iş birliği içinde olduğumuz kişilerle veya ortaklarımızla iyi geçinmemiz gerektiğine işaret ediyor.

Kahve falında ayakta tuvaletini yapmak hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakta tuvalet yapmak eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine delalettir.

Kahve falında ayakta banyo yapmak hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına yorulur.

Kahve falında ayakta kaka yapmak dargınların barışacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına yorulur.

Kahve falında ayakta idrar yapmak sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, mal ve rızkın çoğalmasına delalet eder.

Kahve falında ayakta yolculuk yapmak yarınları için isabetli kararlar alacağına, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakta küçük abdestini yapmak yaşanan tartışmaların sona ereceğine, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ayakta çiş yapmak etrafındaki insanlara yardım edeceğine, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir