AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin mezar taşını görmek

Kahve falında sevdiğinin mezar taşını görmek

Kahve falında sevdiğinin mezar taşını görmek vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, deneyim kazanacağına, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğinin mezar taşını gördüyseniz:

  • Hassas bir konuyla ya da durumla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğinin mezar taşını görmek kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, sıkıntıya düşüreceğine yorulur.

Kahve falında mezar taşına basmak günah işlemekten korunacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında mezar taşına sarılmak yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezardan taş toplamak sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında arapça yazılı mezar taşı görmek fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, zorlukların ve sorunların aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının mezar taşını görmek destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine inanılır.

Kahve falında birinin mezar taşını görmek rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, her zaman hayırlı işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında annenin mezar taşını görmek neşesine kavuşacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir