AnaSayfa / Genel / Kahve falında arapça yazılı mezar taşı görmek

Kahve falında arapça yazılı mezar taşı görmek

Kahve falında arapça yazılı mezar taşı görmek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine, Allah’ın yolundan gideceğine, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, adımlarını daha sağlam atacağına, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına alamet eder.

Kahve falında arapça yazılı mezar taşı gördüyseniz:

  • Olaylara tarafsız olarak yaklaşmanız ise, sizin sandığınız gibi kazanç getirmeyecek.

Kahve falında arapça yazılı mezar taşı görmek borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında arapça yazılı taş görmek ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezar taşında arapça yazı görmek yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına delalet eder.

Kahve falında mezar taşına yazı yazmak uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında yazısız mezar taşı görmek istenmeyen olayların yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına inanılır.

Kahve falında mezar taşı yazısı okumak yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine işaret eder.

Kahve falında yazılı mezar taşı görmek hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına yorulur.

Kahve falında arapça yazı yazmak gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir