AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezardan taş toplamak

Kahve falında mezardan taş toplamak

Kahve falında mezardan taş toplamak iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, yaptığı hataları düzelteceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezardan taş toplamak gördüyseniz:

  • Alacak verecek meseleleri, yapılacak ödemeler, çıkması beklenen krediler, burslar, alınacak primler v.b konularında engellenmiş hissedebilirsiniz.

Kahve falında mezarlıktan taş toplamak huzursuzluk yaşanacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında mezardan taş toplamak kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına delalettir.

Kahve falında dereden taş toplamak kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suyun içinden taş toplamak çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, hayırlı bir terfi alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında renkli taşlar toplamak tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine tabir olunur.

Kahve falında deniz kenarından taş toplamak hileli durumlarla karşılaşılacağını, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eteğine taş toplamak terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına inanılır.

Kahve falında ametist taşı toplamak iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine, daha fazla gelire kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir