AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının mezar taşını görmek

Kahve falında arkadaşının mezar taşını görmek

Kahve falında arkadaşının mezar taşını görmek çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, en küçük sorunda parlayacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının mezar taşını gördüyseniz:

  • Belli gruplara dahil olmanız ileride size büyük şans getirebilir.

Kahve falında arkadaşının mezar taşını görmek kazancının helal para olacağına, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezar taşı yazmak sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında yazısız mezar taşı görmek ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezar taşına basmak kısa sürede evlat sahibi olacağına, hayırlı bazı adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında mezar taş görmek hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına işarettir.

Kahve falında iki tane mezar taşı görmek maddi anlamda refahının yerinde olacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına inanılır.

Kahve falında mezar taşı almak saygın biri haline geleceğine, orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine delalet eder.

Kahve falında siyah mezar taşı görmek umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir