AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakta fazla parmak

Kahve falında ayakta fazla parmak

Kahve falında ayakta fazla parmak sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, istediklerini elde edeceğine, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, işinde bol kazanç elde edeceğine, risk almaktan özenle kaçınacağına rivayet eder.

Kahve falında ayakta fazla parmak gördüyseniz:

  • Belli bir durum tamamen lehinize bir yöne ilerlemeye başlayabilir.

Kahve falında ayakta fazla parmak görmek Kuran hafızı olmaya yorumlanan fal, kişinin ehli sünnete dikkat ettiğine ve hayatını İslami kurallara uygun yaşadığına, ailesine verdiği değeri her zaman gösterdiği gibi, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına işaret eder.

Kahve falında ayakta fazla parmak ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında ayakta altı parmak görmek sırrın kimselere söylenmeyeceğine, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fazla ayak parmağı görmek umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayak parmağı fazla görmek dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında ayak parmaklarını fazla görmek ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, yüksek makamlara geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında parmaklarını fazla görmek arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına işaret eder.

Kahve falında fazla parmak görmek borçlarının kapanacağına, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir