AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak parmağı fazla görmek

Kahve falında ayak parmağı fazla görmek

Kahve falında ayak parmağı fazla görmek sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, malından ve parasından ziyan edeceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına tabir olunur.

Kahve falında ayak parmağı fazla gördüyseniz:

  • İyi niyetinizden fayda sağlamak isteyen kişiler olabilir.

Kahve falında ayak parmağının fazla olduğunu görmek atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayak parmaklarını fazla görmek çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına yorulur.

Kahve falında ayak parmağı fazla görmek eve huzur dolacağına, asla dert yüzü görmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fazla ayak parmağı görmek iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağında fazla parmak görmek girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fazla parmak görmek kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına delalettir.

Kahve falında parmaklarını fazla görmek zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına inanılır.

Kahve falında parmakların beşten fazla olduğunu görmek özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir