AnaSayfa / Genel / Kahve falında fazla parmak görmek

Kahve falında fazla parmak görmek

Kahve falında fazla parmak görmek çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, bahtının güzelleşeceğine, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Kahve falında fazla parmak gördüyseniz:

  • Elde edilmesi veya gerçekleştirilmesi kolay hedeflere yönelmenin faydasını göreceksiniz.

Kahve falında ayağında fazla parmak görmek hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında ayak parmaklarını fazla görmek güzel fırsatların elde edileceğine, ekmeğinin artacağına rivayet eder.

Kahve falında ayak parmağının fazla olduğunu görmek istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine tabir olunur.

Kahve falında ayak parmağı fazla görmek kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına tabir olunur.

Kahve falında fazla ayak parmağı görmek sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fazla parmak büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında elinde fazla parmak görmek eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine delalettir.

Kahve falında ayakta fazla parmak görmek rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir