AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak parmaklarını fazla görmek

Kahve falında ayak parmaklarını fazla görmek

Kahve falında ayak parmaklarını fazla görmek zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına, bir ömür olacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında ayak parmaklarını fazla gördüyseniz:

  • Katılacağınız seminer, eğitim veya kurslar ya da çıkılacak seyahatler yeni fırsatların doğmasını sağlayabilir.

Kahve falında fazla ayak parmağı görmek kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına işarettir.

Kahve falında ayak parmağı fazla görmek can sıkıcı haberler almaya, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine delalettir.

Kahve falında ayağında fazla parmak görmek sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayak parmaklarını fazla görmek psikolojik olarak düzeleceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında ayak parmağının fazla olduğunu görmek rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elinde fazla parmak görmek yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, tartışma yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fazla parmak maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, fal sahibinin fakirleşeceğine, çok büyük kazanımlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında parmak sayısını fazla görmek fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, eşine değerli hediyeler alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir