AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmaklarını fazla görmek

Kahve falında parmaklarını fazla görmek

Kahve falında parmaklarını fazla görmek maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına, arzu ve isteklerine kavuşacağına, söz sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında parmaklarını fazla gördüyseniz:

  • Bazen ne kadar uğraşsanız da karşınızdaki kişileri hayatlarını mahvetme konusundaki istikrarından vazgeçiremezsiniz.

Kahve falında fazla parmak görmek şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine inanılır.

Kahve falında parmak sayısını fazla görmek daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine, istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elinde fazla parmak görmek yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına delalettir.

Kahve falında fazla el parmağı görmek uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine işarettir.

Kahve falında ayakta fazla parmak görmek elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında elde fazla parmak görmek çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayakta fazla parmak kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayak parmağının fazla olduğunu görmek kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir