AnaSayfa / Genel / Kahve falında fazla ayak parmağı görmek

Kahve falında fazla ayak parmağı görmek

Kahve falında fazla ayak parmağı görmek iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, kısmetinin ve şansının da açık olacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına işarettir.

Kahve falında fazla ayak parmağı gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermekten kaçınmalı, ani hareketler esnasında dikkatli olmalısınız.

Kahve falında ayak parmağının fazla olduğunu görmek mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına alamet eder.

Kahve falında ayağında fazla parmak görmek her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında fazla ayak parmağı görmek borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine işarettir.

Kahve falında ayak parmaklarını fazla görmek maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına işaret eder.

Kahve falında ayak parmağı fazla görmek kişinin muradına ereceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elde fazla parmak görmek ağız tadının ve moralin bozulacağına, sağlam bir kariyer edineceğine işarettir.

Kahve falında ayakta fazla parmak iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında parmakların beşten fazla olduğunu görmek ferah düzeyinin yükseleceğine, kazancının her geçen gün artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir