AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin gömleğini giymek

Kahve falında sevdiğinin gömleğini giymek

Kahve falında sevdiğinin gömleğini giymek iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, çok büyük kazançlara sahip olacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğinin gömleğini giymek gördüyseniz:

  • Mevcut planlarınızda ufak tefek değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Kahve falında sevdiğinin gömleğini giymek istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin beyaz gömlek giydiğini görmek akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında beyaz gömlek giydiğini görmek onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, bilgi sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz doktor gömleği giymek maddi anlamda çok ileri gidileceğine, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine yorulur.

Kahve falında gömlek almak giymek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ameliyat gömleği giymek hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüye gömlek giydirmek kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, aile hayatının sorunsuz olacağına işarettir.

Kahve falında mavi kareli gömlek giymek yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir