AnaSayfa / Genel / Kahve falında gömlek almak giymek

Kahve falında gömlek almak giymek

Kahve falında gömlek almak giymek uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, hedeflerini tutturamayacağına, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, daha çok çalışılacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına işarettir.

Kahve falında gömlek almak giymek gördüyseniz:

  • Bazı konularda ısrarcı olabilir veya ısrarlardan bunalabilirsiniz.

Kahve falında yeni mavi gömlek giymek hasta ve üzgün olacağına, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına tabir olunur.

Kahve falında ütülü gömlek giymek sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında deli gömleği giymek böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına işarettir.

Kahve falında kahverengi gömlek giymek saygınlığını yitireceğine, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üst üste gömlek giymek kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine delalettir.

Kahve falında kısa gömlek giymek kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah beyaz gömlek giymek ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni beyaz gömlek giymek işlerini büyüteceğine, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir