AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz doktor gömleği giymek

Kahve falında beyaz doktor gömleği giymek

Kahve falında beyaz doktor gömleği giymek çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, gelirinin artacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, belli bir kazanç elde edileceğine, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz doktor gömleği giymek gördüyseniz:

  • Çalışkanlığınızdan başarı kazanacaksınız.

Kahve falında beyaz doktor gömleği giymek hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında doktor gömleği giymek aileden ayrı kalınacağına, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına işarettir.

Kahve falında beyaz doktor önlük giymek verimin ve bereketin geleceğine, cesaret gerektiren işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz doktor önlüğü giymek ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine delalettir.

Kahve falında erkeğin beyaz gömlek giydiğini görmek iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz renk gömlek giymek verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında beyaz gömlek giydiğini görmek olumlu değişiklikler yaşayacağına, yapılan hataların büyük belalar getireceğine delalettir.

Kahve falında eşinin beyaz gömlek giydiğini görmek bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, şansının her daim kendisinden yana gideceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir