AnaSayfa / Genel / Kahve falında ameliyat gömleği giymek

Kahve falında ameliyat gömleği giymek

Kahve falında ameliyat gömleği giymek daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, işlerin düzeleceğine, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, manevi anlamda çok yol katedileceğine, zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında ameliyat gömleği giymek gördüyseniz:

  • Herşeyi hislerinizle değerlendirme eğilimlerinde olabilirsiniz.

Kahve falında ameliyat gömleği giymek başarı elde edeceğine, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine yorulur.

Kahve falında ameliyat elbisesi giymek sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil ameliyat elbisesi giymek sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine alamet eder.

Kahve falında ameliyat kıyafeti giymek sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında ameliyat eldiveni giymek dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ameliyat önlüğü giymek çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında yeşil ameliyat önlüğü giymek daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka birinin beyaz gömlek giydiğini görmek üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine, çok hayırlı haberler alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir