AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin göğsünü görmek

Kahve falında sevdiğinin göğsünü görmek

Kahve falında sevdiğinin göğsünü görmek güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, onlara hayrının dokunacağına, afiyette olacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin göğsünü gördüyseniz:

  • Eleştiriye açık olmayan durumları doğru kavramanız gerekebilir.

Kahve falında sevdiğinin göğsüne yatmak atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinin göğsüne yaslanmak parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğinin göğsünü görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine alamet eder.

Kahve falında kadın göğsünde kıl görmek hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına yorulur.

Kahve falında göğsünde sivilce görmek sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ünlü birinin göğsünü görmek sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına delalet eder.

Kahve falında kadının göğsünü emmek ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, sıkıntılarının günden güne artacağına tabir olunur.

Kahve falında göğsünde leke görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir