AnaSayfa / Genel / Kahve falında ünlü birinin göğsünü görmek

Kahve falında ünlü birinin göğsünü görmek

Kahve falında ünlü birinin göğsünü görmek elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında ünlü birinin göğsünü gördüyseniz:

  • Belli tavsiyelerde ya da önerilerde bulunurken dikkat etmenizde fayda var.

Kahve falında ünlü birinin göğsünü görmek karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, yokluğa düşeceğine delalet eder.

Kahve falında göğsünün açık olduğunu görmek haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi göğsünden süt içmek rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında göğsünden beyaz süt aktığını görmek zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sağ göğsünden vurulmak iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında sağ göğsünden süt emzirmek aksiliklerin ortadan kalkacağına, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sağ göğsünden bebek emzirmek hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine işaret eder.

Kahve falında bir erkeğin göğsüne dokunmak rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir