AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsünde leke görmek

Kahve falında göğsünde leke görmek

Kahve falında göğsünde leke görmek sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, kardeşler arasına kara kedi gireceğine, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına yorulur.

Kahve falında göğsünde leke gördüyseniz:

  • Mevcut planlarınız yavaşlamaya başladıysa biraz ara almanızda fayda var.

Kahve falında göğsünde leke görmek yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında ceviz lekesi görmek kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının yüzünde lekeler görmek saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında lekeli beyaz gömlek görmek zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, hayırlı başlangıçlar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzünde kırmızı lekeler görmek maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine işaret eder.

Kahve falında vücutta siyah lekeler görmek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında kurumuş kan lekesi görmek parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında lekeli elbise giymek sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir