AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin göğsüne yaslanmak

Kahve falında sevdiğinin göğsüne yaslanmak

Kahve falında sevdiğinin göğsüne yaslanmak fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, masa başı bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinin göğsüne yaslanmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda köşeye sıkışmış ya da yolun sonuna gelmiş hissedebilirsiniz.

Kahve falında sevdiğinin göğsüne yaslanmak daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine yorulur.

Kahve falında bir erkeğin göğsüne yaslanmak talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında göğsüne yaslanmak düşman hususunda keder ve üzüntüye, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine alamet eder.

Kahve falında göğse yaslanmak kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğine yaslanmak daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğin kişinin omzuna yaslanmak yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğinin omzuna yaslanmak eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğinin göğsüne yatmak dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir