AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğine yaslanmak

Kahve falında sevdiğine yaslanmak

Kahve falında sevdiğine yaslanmak tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, dünya hayatından yana da razı geleceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğine yaslanmak gördüyseniz:

  • Evinizi, yaşadığınız yeri ya da ailenizi ilgilendiren konularda ufak tefek stresler yaşanabilir.

Kahve falında sevdiğinin omzuna yaslanmak iş sahibi olunacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin omzuna yaslanmak çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğinin göğsüne yaslanmak yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğine yaslanmak deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evde yasin okumak büyük zorluklar geçireceğine, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yasin okurken görmek uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yasin kitabı görmek elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkeğin göğsüne yaslanmak sıkıntılar son bulacağına, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir