AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsüne yaslanmak

Kahve falında göğsüne yaslanmak

Kahve falında göğsüne yaslanmak tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, bereketli bir döneme girileceğine, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına, kötülüklerden uzak olacağına alamet eder.

Kahve falında göğsüne yaslanmak gördüyseniz:

  • Sıkıntı yaşamamak için sizden beklentileri olan kişileri onaylıyormuş gibi görünmenizde fayda var.

Kahve falında göğse yaslanmak çok büyük bir aşk yaşanacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğinin göğsüne yaslanmak koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin göğsüne yaslanmak ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göğsüne yaslanmak rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında yasin suresini okuyamamak az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine rivayet eder.

Kahve falında yasini yanlış okumak bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına inanılır.

Kahve falında yasli adamlar görmek hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yasinden bir ayet okumak yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, zorluğa düşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir