AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişinin omzuna yaslanmak

Kahve falında sevdiğin kişinin omzuna yaslanmak

Kahve falında sevdiğin kişinin omzuna yaslanmak okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, kazancın az da olsa yitirileceğine, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin omzuna yaslanmak gördüyseniz:

  • Resmi evraklarla veya hukuki konularla ilgili gelişmeler sizin yararınıza bir hal alabilir.

Kahve falında sevdiğin kişinin omzuna yaslanmak yeni bir başlangıç yapmaya, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğinin omzuna yaslanmak ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının omzuna yaslanmak gelişmelerin olacağına, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında bir erkeğin omzuna yaslanmak günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin omzuna yaslandığını görmek işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin omzuna yaslanmak kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında erkeğin omzuna yaslanmak önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına rivayet eder.

Kahve falında omzuna yaslanıp ağlamak mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir