AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeğin göğsüne yaslanmak

Kahve falında bir erkeğin göğsüne yaslanmak

Kahve falında bir erkeğin göğsüne yaslanmak yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, malının ve parasının da büyüyeceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin göğsüne yaslanmak gördüyseniz:

  • Çok fazla bilgi paylaşımı başka kişilerin işlerinize karışması anlamına gelebilir.

Kahve falında bir erkeğin göğsüne yaslanmak sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında göğsüne yaslanmak kırılan kalplerin barışacağına, gönül gözüyle olan biteni değerlendiren fal sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğinin göğsüne yaslanmak hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına yorulur.

Kahve falında göğse yaslanmak ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına işaret eder.

Kahve falında bir erkeğin omzuna yaslanmak bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına, kazancının ve zenginliğinin artacağına işarettir.

Kahve falında erkek omzuna yaslanmak bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına tabir olunur.

Kahve falında erkeğin omzuna yaslanmak sevdikleri ile kavuşacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında bir erkeğe yaslanmak kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir