AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin felç olduğunu görmek

Kahve falında sevdiğinin felç olduğunu görmek

Kahve falında sevdiğinin felç olduğunu görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin felç olduğunu gördüyseniz:

  • Halledilmesi veya düzeltilmesi gereken konuların farkındasınız ya da farkına varabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğinin felç olduğunu görmek rahat nefes alınacağına, canlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğini felçli görmek neşeli ve keyifli günler geçireceğine, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında bir yakının felç olduğunu görmek üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babayı felçli görmek hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüz felçli birini görmek yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında felç olmak yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına işarettir.

Kahve falında anneyi felçli görmek sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine delalettir.

Kahve falında felçli insanı yürürken görmek hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir