AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin insanı dudağından öpmek

Kahve falında sevdiğin insanı dudağından öpmek

Kahve falında sevdiğin insanı dudağından öpmek işlerin iyiye gideceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, kendisi ile baş başa kalacağına, eskisinden de iyi olacağına, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin insanı dudağından öpmek gördüyseniz:

  • Maddi kaynaklarınızın başkaları tarafından suistimal edilmemesi için daha dikkatli olmalısınız.

Kahve falında sevdiğin insanı dudağından öpmek evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin dudağından öpmek bereketin ve verimin geleceğine, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kızı dudaktan öpmek pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, dünyasının iyileşmesine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği kızı dudağından öpmek tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kişiyi dudağından öpmek çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyi dudaktan öpmek çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği kişiyi dudağından öpmek çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğini dudaktan öpmek birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir