AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakta siğil görmek

Kahve falında ayakta siğil görmek

Kahve falında ayakta siğil görmek keyfe ve neşeye kavuşacağına, güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, endişelerini silip atacağına inanılır.

Kahve falında ayakta siğil gördüyseniz:

  • Belli konularda fazlasıyla gayret gösterdiniz ya da üzerinize düşeni veya gerekli olanı yaptınız.

Kahve falında ayakta siğil görmek yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ellerde siğil görmek prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kafada siğil görmek yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında parmağında siğil görmek iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında yüzde siğil görmek işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına inanılır.

Kahve falında siğil görmek sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına rivayet eder.

Kahve falında elde siğil çıktığını görmek hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, dertlerin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında elde siğil görmek hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve fal sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir