AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakta doğum yapmak

Kahve falında ayakta doğum yapmak

Kahve falında ayakta doğum yapmak huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, alışveriş yapacağına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına işarettir.

Kahve falında ayakta doğum yapmak gördüyseniz:

  • Olaylar karlı girişimlere dönebilir.

Kahve falında ayakta doğum yapmak şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına delalet eder.

Kahve falında ayakta yolculuk yapmak rahatın ve konforun geleceğine, uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine inanılır.

Kahve falında ayakta büyük abdestini yapmak yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında ayakta çişini yapmak hayatının da kolaylaşacağına, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine tabir olunur.

Kahve falında ayakta kaka yapmak dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, çok büyük menfaatler kazanacağına yorulur.

Kahve falında ayakta tuvalet yapmak kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına işaret eder.

Kahve falında ayakta tuvaletini yapmak uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına işaret eder.

Kahve falında ayakta küçük abdestini yapmak yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir