AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakta çiş etmek

Kahve falında ayakta çiş etmek

Kahve falında ayakta çiş etmek maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakta çiş etmek gördüyseniz:

  • Planlarınızı değiştirmeniz sizi olumsuz yönde etkilemeyecek.

Kahve falında ayakta çiş etmek görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, işlerini yoluna koymayı başaracağına yorulur.

Kahve falında ayakta çiş yapmak çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, kazancın yetmez olacağına delalet eder.

Kahve falında ayakta çişini yapmak uzun yıllar boyunca konuşulacağına, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayaktan vurulmak sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında ayakta uzun kıl görmek küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına, dualarından hayır görmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında otobüste ayakta durmak işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında hastayı ayakta görmek parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine işarettir.

Kahve falında ayaktan vurulduğunu görmek uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir